اخبار

نشست صمیمانه دانشجویان با فرماندار محترم شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری به مناسبت روز دانشجو نشست صمیمانه دانشجویان با فرماندار محترم شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری
این نشست در سالن اجتماعات فرمانداری با حضور بیش از 25 نفر از دانشجویان منتخب دانشگاههای پیام نورنطنز و دانشگاه ازاد اسلامی نطنز و بادرود وباحضور جناب آقای حسنی (فرماندار محترم)و مسئولین دانشگاهها شروع شد .ابتدا تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید قرائت گردید در ادامه آقای شاه محمدی دبیر کمیسیون دانشجویی شهرستان به عرض خیر مقدم و تبریک روز دانشجو پرداخت درادامه دو تن از دانشجویان دانشگاه پیام نور (جناب اقای مظاهری و کرامت)به بیان مشکلات دانشگاه پیام نور از جمله نبود سرویس ایاب و ذهاب ،عدم وجود دستگاه عابر بانک در دانشگاه و همچنین مشکل جاده منتهی به دانشگاه از میدان بسیج تا دانشگاه و خطرناک بودن آن اشاره کردند و یکی از دانشجویان دختر(سرکار خانم بی باک)از دانشگاه پیام نور هم اضافه کرد خیلی خوب است که برای دانشجویان در استفاده از استخر و سالنهای ورزشی تسهیلات و تخفیفهایی در نظر گرفته شود . سپس نوبت به 2 تن از دانشجویان دانشگاه آزاد نطنز رسید(اقایان محمدی و خدامی)این دانشجویان نیز به ذکر مشکلات دانشگاه خود از جمله تنوع رشته های دانشگاه و استفاده از اساتید بومی اشاره کردند ودر آخر دانشجویی از دانشگاه آزاد بادرود گفت دانشگاه مافاقد سالنهای ورزشی است و جاده منتهی به دانشگاه خاکی می باشد .حالا نوبت فرماندار محترم شد که جواب یک به یک خواستهای دانشجویان را بدهد .ابتدا جناب آقای حسنی بازهم عرض خیر مقدم و تبریک گفتند و با آرامش همیشگی خود از حضور دانشجویان ابراز خوشالی و خرسندی نمودند و بیان کردند من امروز تعریف مقام معظم رهبری مدظله العالی از دانشجویان راکه ایشانرا روشنفکران متعهد و متدین وباایمان میخوانند در یک یک چهرهای شما عزیزان می بینم و خداروشاکرم که توانستم امروز در جمع صمیمی شما عزیزان باشم سپس نوبت به پاسخ دغدغه های دانشجویان رسید .آقای حسنی بیان کرد اکثر دغدغه های دانشجویان بحق است و دستگاه حاکمیتی شهرستان به آن واقف است و در جلسات مختلف کمیسیون دانشجویی و شورای ترافیک طی چندین جلسه به آن پرداخته شده است .وی گفت حتی این مشکلات به استانداری نیز اطلاع داده شده و قرار است با حضور استاندار محترم در شهرستان نطنز در اواخر آذر ماه و یا اوایل دی ماه دغدغه دانشجویان به سمع و نظر جناب دکتر زرگرپور و مدیران کل استان رسیده شود در ادامه فرماندار محترم دبیر کمیسیون دانشجویی خود را موظف کرد با برگزاری یک کمیسیون دانشجویی به سرعت روند پیگیری مشکلات دانشجویان عزیز را بررسی نماید و نتیجه در اسرع وقت به اطلاع دانشجویان برسد . در پایان جناب حسنی از حضور دانشجویان تشکر و این امید را داد این جلسات همچنان ادامه داشته باشد.