روابط عمومی خبر کنکور سراسری-4/4/98 گزارش جلسه آمادگی برگزاری آزمون سراسری سال 98 درپیام نور مرکز نطنز دراین جلسه که با کلیه کارکنان علمی واداری دانشگاه وباحضور ریاست مرکز جناب آ:قای دکتر حمیدی بعنوان نماینده تام الا ختیار سازمان سنجش در شهرستان نطنز وجناب آقای ساداتی بعنوان جانشین ایشان ومسئول هماهنگی وبرنامه ریزی این آزمون انتخاب گردیده اند مورخ1/4/98 دردفتر ریاست تشکیل گردید وپیرامون برگزاری هرچه بهتر این آزمون که سرنوشت جوانان شهرستان وبالطبع کشور عزیزمان رادربرمی گیردبحث وگفتگو وتبادل نظر گردید . شایان ذکراست این مرکز دانشگاهی باسابقه درخشان حدود 10سال در امر برگزاری موفق ،آزمون سراسری که درکارنامه خود ثبت نموده است ،امیداست بااستعانت از خداوند منان دراین مرحله هم با موفقیت وسربلندی این مرحله راهم پشت سر بگذراند.
فايلها
گزارش جلسه آمادگي جهت برگزاري کنکور 98.docx 15.535 KB